Fritidsklubben

Fritidsklubben er for børn og unge fra 4. til 7. klasse. Vi er mange kulturer med forskellige etniske baggrunde, der lærer en masse om hinanden. Her sker der dagligt mange aktiviteter. Du kan også deltage i overnatninger og ture. Har du lyst til at vide mere, kan du klikke på aktiviteter i menuen øverst oppe.

Fritidsklubben er åben mandag til fredag klokken 14.00 til 18.00. På skolefri dage har vi åbent klokken 10.00 til 18.00.

Lukkedage: Helligdage og dagen efter Kristi Himmelfartsdag.

Det koster 690 kroner om måneden. De 2 første måneder (hvis dit barn ikke har været medlem af en anden fritidsklub i Aalborg Kommune) og juli måned er betalingsfrie. Fritidsklubben er ikke omfattet af søskenderabat. Der kan søges om økonomisk friplads her.

Indmeldelse: For at blive medlem skal vi have en snak med dig og dine forældre. Ring på telefon 99 82 33 00 og aftal et tidspunkt et besøg.

Udmeldelse: Som forældre skal man komme personligt på Fri-Stedet eller ringe på telefon 99 82 33 00. Hvis du melder dit barn ud via borger.dk vil vi gerne have besked. Vi gør opmærksom på, at der er løbende måned + 1 måneds opsigelse.

Fri-Stedet – er dit sted!